Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Wątek zamknięty
Witam, dziś postanowiłem, że otworzę takową rekrutację na moderatora, z rekrutacji dostanie się tylko jedna osoba, mam nadzieje że to własnie wy, tak wy się dostaniecie! Poprowadzi was przez całą ścieżkę wzór! Kieruj się nim a dotrzesz do sedna, wyniki odbędą się za 3 dni od otwarcia rekrutacji!
Nazwa w grze:
Imię:
Serial:
UID:
Dlaczego TY:
Dlaczego Moderator:
Opisz siebie:
Coś od siebie:
Nazwa w grze: Daniel15
Imię: Daniel
Czy posiadasz wiedzę (opisz ją):Tak, Znam bardzo dużo komend Potrzebnych. Umiem się Posługiwać Rangą w Odpowiednim celu.
Serial:073FEFF72462B20BB78B1FD5F358D6E4
UID: 58
Dlaczego TY: Posiadam bardzo dobrą wiedzę na Temat Rangi Moderator. Umiem Przerwać każde zajęcie aby pomóc.
Dlaczego Moderator: Gdyż Lubię pomagać, A Moderator to do tego dostęp.
Opisz siebie: Mam Na imię Daniel. Mam 16 Lat. Mieszkam w Okolicach Krakowa. Jestem Wysoki,chudy i lubię grać w Koszykówkę.
Coś od siebie: Pozdrawiam całą administracje i Serwer OurLife!.
Nazwa w grze: Pruszkos.
Imię: Bartek
Czy posiadasz wiedzę (opisz ją): Tak posiadam, ograniam cały panel i różne komendy.
Serial: 31C2B4DA94B87702C6B085895B1389B2
UID: 29
Dlaczego TY: Posiadam wiedzę na temat bycia moderatorem, miałem już na wielu serwerach moderatora. Miałem również własny serwer ale niestety upadl z powodu braku poprawek i było mało chętnych do gry.
Dlaczego Moderator: Myślę że jak na razie chciałbym sprawdzić się na tej posadzie. Myślę ze w dalszym ciągu chciałby zostać adminem jeżeli będzie taka możliwość.
Opisz siebie: Mam na imię Bartek, chodze do 1 technikum. Jestem osoba pogodna, zabawna. Gdy jestem w towarzystwie uwielbiam nadawać wesoły nastrój. Każdy może liczyć na moją pomóc nieważne w jakiej sprawie zawsze znajduje na to rozwiązanie
Coś od siebie: Chciałbym się dostać na moderatora ze względu na to żeby wyższa administracja mogła mieć trochę więcej spokoju poprzez to ze moderatorzy by przejeli większość wezwań przez graczy czy skarg.
Z poważaniem Pruszkos
Nazwa w grze: popek12
Imię: Ksawier <3
Czy posiadasz wiedzę (opisz ją): Tak posiadam widzę dobrze się uczę, miałem kiedyś moderatora znam prawie wszystkie komendy. Wiem co trzeba robić i się trudzić dla graczy ,ale niestety trzeba wspierać serwer i pomagać nowym!
Serial: 25ECC41BCAD97ECE422ABBB385D08903
UID: 40
Dlaczego TY: Posiadam dużą wiedzę o moderatorze , chcę wspierać serwer razem z wami i pomagać nowym gaczą.
Dlaczego Moderator: Chce pomagać młodszym, nowym lubię bardzo pomagać
Opisz siebie: Witam mam na imię Ksawier , mieszkam w niewielkim miasteczku . Lubię bardzo grać w piłkę nożną trenuje ją! W Mta gram od dziecka i nadal mnie interesuje . Podoba mi się serwer więc myśle o rozpatrzenie podania
Coś od siebie: Chce pomagać nowym graczą , pozdrawiam popek12 ;D. Myślę że ktoś rozpatrzy to podanie
Nazwa w grze:RewiloPlayGames
Imię:oliwer
Czy posiadasz wiedzę (opisz ją):Ogarniam Panel itp komendy.
Serial:778F58829ED3549C15C681EE6CC264E4
UID:68
Dlaczego TY:Ponieważ ogarniam komendy.
Dlaczego Moderator:Ponieważ mialem juz na innym serwie.Ponieważ ogarniam komendy.
Opisz siebie:Cześc jestem oliwer mam 10 lat i chodze do 4 klasy.Jestem młodzy i szalony.
Coś od siebie:Chciałbym zostać Moderatorem aby wyższe rangi mialy spokoj.
Nazwa w grze:RasoRR
Imię:Kacper
Czy posiadasz wiedzę (opisz ją):Nie mam wiedzy lecz szybko sie ucze
Serial:D4F16203F27B97D48B40935DD794A0F2
UID:17
Dlaczego TY:Ponieważ lubie pomagac graczom a ta ranga pozwoli mi na to
Dlaczego Moderator: Chciałbym sprobowac swoich sił. Jestem pomocnym graczem ktory lubi nowe wyzwania.
Opisz siebie:Nazywam Się Kacper Mieszkam w Rzeszowie. Mam 14 Lat I Interesuję się piłką nożną a także motoryzacją.
Coś od siebie:Pozdrawiam innych graczy którzy piszą podanie tak jak ja a także pozdrawiam Całą Administacje!!!!!
Strony: 1
Wątek zamknięty